Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Camera beveiliging

Wilt u weten wat er na kantooruren bij uw bedrijf gebeurt? Voelt u zich graag veilig in uw eigen huis? Camera’s hebben een bewezen grote preventieve werking. Een goede beveiligingscamera is onmisbaar voor een goede beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Gezichtsherkenning, kentekenregistratie, alarmverificatie? Alles is mogelijk.

Delsing Elektrotechniek levert kwalitatief hoogwaardige camera-installaties voor elke situatie. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om te inventariseren wat u van het camerasysteem verwacht. Vervolgens ontwerpen, installeren en onderhouden wij uw systeem. U hoeft nergens aan te denken.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren