Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Toegangscontrole

Ons moderne toegangscontrolesysteem stelt u in staat om de toegang tot uw gebouw of terrein te beheren. U bepaalt wie, waar en wanneer iemand toegang heeft tot (een deel van) het gebouw of terrein.

Bij deze beveiligingsoplossingen wordt niet meer gewerkt met gewone sloten en sleutels, maar wordt er gebruik gemaakt elektronische toegangswegen. Door badges of gebruikerskaarten aan te bieden aan badgelezers of bedienpanelen wordt toegang verleend tot een bepaalde gebied.

Ook combinaties met intercoms en/of camerabewaking behoort tot de mogelijkheden. Het toegangscontrolesysteem is eenvoudig te managen door middel van een online programma op uw pc of laptop. Wij adviseren u graag en kunnen vrijblijvend een plan ontwerpen voor uw specifieke situatie.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren