Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

LED Verlichting

Het gebruik van LED-verlichting is de laatste jaren in hoog tempo toegenomen. We passen het inmiddels standaard toe in al onze projecten.

LED is een aantrekkelijk alternatief voor traditionele verlichting. De juiste kleurtemperatuur, een goede lichtopbrengst, het creëren van sfeer, het is tegenwoordig allemaal mogelijk met LED. Het genereert licht met een minimale warmteproductie en is daardoor bijzonder energiezuinig. Dezelfde lichtopbrengst, maar dan tot wel 80% zuiniger in verbruik.

Daarbij hebben LED-lampen een veel langere levensduur. Ook zakelijk gezien is het toepassen van LED verlichting uitermate interessant. Met de beschikbare subsidies kunt u uw investering al in 3 tot 5 jaar terugverdienen. Tevens bent u Maatschappelijk Verantwoord aan het Ondernemen. Laat u door ons adviseren. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren