Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Huisautomatisering/domotica

Tegenwoordig zijn er volop mogelijkheden om uw elektrische installatie slimmer te maken. Zelfs met een klein budget kunt u al denken aan domotica. Enkele uitgangspunten voor het ontwerpen van een domotica-installatie zijn gebruikersgemak, eenvoudige bediening, besparen van energie, veiligheid en comfort.

Wij kunnen verschillende soorten domotica toepassen. Zowel bekabelde als draadloze systemen. Draadloze systemen zijn uitermate geschikt voor bestaande woningen of bedrijfspanden waar we niet de mogelijkheid hebben om nieuwe leidingen aan te leggen.

De mogelijkheden van domotica zijn vrijwel onbeperkt, afhankelijk van welk systeem wordt toegepast. Simpele voorbeelden zijn wanneer het alarm afgaat automatisch alle verlichting inschakelen. Of als u uw pand verlaat met één druk op de knop de nachtverlichting inschakelen, de verwarming lager zetten en de rolluiken sluiten.

Wij adviseren u graag over wat voor uw situatie de beste keuze is. Dit doen wij graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren