Huisautomatisering/domotica

Tegenwoordig zijn er volop mogelijkheden om uw elektrische installatie slimmer te maken. Zelfs met een klein budget kunt u al denken aan domotica. Enkele uitgangspunten voor het ontwerpen van een domotica-installatie zijn gebruikersgemak, eenvoudige bediening, besparen van energie, veiligheid en comfort.

Wij kunnen verschillende soorten domotica toepassen. Zowel bekabelde als draadloze systemen. Draadloze systemen zijn uitermate geschikt voor bestaande woningen of bedrijfspanden waar we niet de mogelijkheid hebben om nieuwe leidingen aan te leggen.

De mogelijkheden van domotica zijn vrijwel onbeperkt, afhankelijk van welk systeem wordt toegepast. Simpele voorbeelden zijn wanneer het alarm afgaat automatisch alle verlichting inschakelen. Of als u uw pand verlaat met één druk op de knop de nachtverlichting inschakelen, de verwarming lager zetten en de rolluiken sluiten.

Wij adviseren u graag over wat voor uw situatie de beste keuze is. Dit doen wij graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.