Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over ons

Mijn naam is Dominique Delsing, oprichter en eigenaar van Delsing Elektrotechniek.
In mijn familie ben ik de 3e generatie die zich bezighoudt met installatietechniek. Met een opleiding en werkervaring in zowel werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om mij volledig te richten op de elektrotechniek.

De elektrotechniek heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Als bedrijf hebben wij ons de laatste jaren gespecialiseerd in beveiliging, toegangscontrole, camerabewaking en automatisering.

Kwaliteit staat bij ons voorop. We hebben een uitgebreide kennis van zaken en we houden van een persoonlijke aanpak met korte lijnen naar onze klanten. Delsing Elektro denkt graag met u mee en we gaan oplossingsgericht te werk. Deze kernwaardes staan bij ons hoog in het vaandel.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren